Ontbijtsessies

Gezonde voeding moet praktisch, makkelijk en lekker zijn!

Tarieven

Uw werknemer, uw imago

Mensen bewust maken dat gezonde voeding ook heel praktisch en makkelijk kan zijn. Hoe doe je dat? Door te laten ervaren. De ontbijtsessies van Voedingscoach Marlo Wagner gaan standaard gepaard met een verrassend gezond ontbijt, door proeven en ervaren spreekt de informatie uit de workshop veel meer tot de verbeelding en blijft de informatie ook echt hangen bij de deelnemer.

Inspirator

De openheid waarmee Voedingscoach Marlo Wagner zijn eigen persoonlijke verhaal met de deelnemers deelt geeft de workshop ware impact en inspireert om werkelijk kritisch na te gaan denken over het eigen voedingspatroon.

Hoe zorgen we daarvoor?

De grote meerwaarde van ontbijtsessies van Voedingscoach Marlo Wagner is dat er altijd afstemming plaats vind op de werkomstandigheden. Gezonde voeding voor een timmerman op de bouw ziet er bijvoorbeeld heel anders uit dan gezonde voeding voor een buschauffeur. Dit leert iedereen tijdens de ontbijtsessie.

* excl. btw
** excl. btw en kosten gezond ontbijt + koffie & thee
(Voor vragen na afloop van de ontbijtsessie worden géén extra kosten berekend)

Calorieën tellen VS focus op bouwstoffen

Vier snede witbrood met margarine, leverkaas of hagelslag bevatten evenveel calorieën als twee snede speltbrood met roomboter, rosbief, tomaat en een eitje. Welk ontbijt levert meer bouwstoffen voor een drukke werkdag?

Het gezicht van de zaak

Het imago van uw onderneming wordt in de ogen van de klant vaak bepaald door de uitstraling uw personeel. Als een verkoper een frisse vitale uitstraling heeft, bepaald dat voor een groot deel of de consument zich wil identificeren met uw dienst of product. Ondanks het feit dat dit proces zich bij veel mensen onbewust afspeelt, is deze beoordeling van grote invloed op de behoefte te verbinden met het bedrijf.

Focus op levensstijl

Hoewel het ongezonde voedingspatroon de grootste aanleiding is van het hoge percentage overgewicht bij Nederlanders is gebrek aan lichaamsbeweging ook een risicofactor. Door een gezond voedingspatroon te combineren met voldoende lichaamsbeweging, werkt men echt aan een gezonde levensstijl. Waar het gemiddelde ziekte verzuim van fit en gezond personeel gemiddeld veel lager ligt dan dat van mensen met ernstig overgewicht of een anderzijds ongezonde levensstijl, is de fysieke capaciteit en mentale veerkracht van een fit team juist veel groter.

Wat deelnemers zeggen…

over de ontbijtsessies van voedingscoach Marlo Wagner

“Beste allemaal, vandaag ben ik bij de Ontbijtsessie in Eindhoven geweest. In het gezellige eetcafe de Verlenging van het PSV stadion werden we ontvangen en welkom geheten met koffie en thee. Na een heerlijk ontbijt gaf Voedingscoach Marlo Wagner een presentatie over gezonde voeding. Dat was voor vele heel verrassend. Een lekker gebakken eitje en roomboter op je (bruin)brood is heel gezond, en als je er dan ook nog verse producten zoals tomaat, sla en avocado bij doet heb je een perfecte start van je dag. Het was een nuttige en gezellige bijeenkomst, waar veel informatie gegeven werd over voeding en gezondheid. PostNL bedankt voor dit initiatief. Wie er niet bij was heeft echt iets gemist.”
Koos van Heertum, PostNL
“Het was inderdaad leuk en nuttig! Ik ben één van de postbezorgers die aanwezig waren bij de presentatie/ontbijt en de collega’s en ik vonden het geweldig en gezellig ook. Succes met uw volgende presentaties en alles, goed bezig met mensen helpen door eigen ervaring, vinden wij leuk!!”
Ankh Morpork, PostNL
“Geweldig om te zien dat men er echt mee aan de slag gaat! De zelfde dag nog gingen er verschillende whatsapp berichtjes rond in de team-App, waarin deelnemers de inhoud van hun ‘nieuwe boodschappenmandje’ met elkaar deelden”
Gerard, PostNL