Waarom een ontbijtsessie voor je team?

Gezonde voeding is aan de orde van de dag!

En niet zonder reden, ongezonde voeding en het gebrek aan bewegen van de Nederlander zorgen voor steeds stijgende kostenposten. Niet alleen ziekteverzuim maar ook lichamelijke beperkingen door overgewicht en of ongezonde levensstijl kosten Nederland zo’n 4,04 miljard euro.

Het doel van Ontbijtsessies van Voedingscoach Marlo Wagner is om zijn deelnemers uit élke branche en van elk opleidingsniveau praktische skills aan te reiken.

Wat Ontbijtsessies door Voedingscoach Marlo Wagner zo uniek maakt is dat elke sessie specifiek wordt aangemeten op de beroepsgroep. Denk hierbij aan aspecten als fysieke werkbelasting, tijd, faciliteiten en inkomensniveau van de deelnemers. Daarnaast wordt er gesproken in duidelijke begrijpelijke taal en zeker niet in medische, wetenschappelijke of dokterstaal.

Daarnaast ligt de kracht van de ontbijtsessies liggen hem zowel in het persoonlijke karakter van de workshop, Voedingscoach Marlo Wagner verteld aan de hand van zijn eigen medische toestand hoe leren over gezonde voeding zijn leven heeft veranderd. Daarnaast is er de ervaring van het ontbijt! Uit reacties van deelnemers blijkt dat zei keer op keer aangenaam verrast zijn over het gezonde ontbijt wat tijdens de ontbijtsessie wordt geserveerd en waar gaande de workshop meerdere malen aan terug gerefereerd wordt als, de basis van een gezond voedingspatroon. Op die manier wordt wordt de theorie sterk onderbouwd door het verrassende ontbijt.

De theorie leer je het best door de praktijk te ervaren. Het doel van de ontbijtsessie is om mensen enerzijds te laten ervaren hoe lekker en gemakkelijk een gezond ontbijt kan zijn en aan de andere kant tot in de puntjes uitgelegd krijgt hoe het voedingspatroon om te gooien en zodoende te profiteren van alle gezondheidsvoordelen, zowel fysiek als mentaal.

Wat deelnemers zeggen…

over de ontbijtsessies van voedingscoach Marlo Wagner

“Beste allemaal, vandaag ben ik bij de Ontbijtsessie in Eindhoven geweest. In het gezellige eetcafe de Verlenging van het PSV stadion werden we ontvangen en welkom geheten met koffie en thee. Na een heerlijk ontbijt gaf Voedingscoach Marlo Wagner een presentatie over gezonde voeding. Dat was voor vele heel verrassend. Een lekker gebakken eitje en roomboter op je (bruin)brood is heel gezond, en als je er dan ook nog verse producten zoals tomaat, sla en avocado bij doet heb je een perfecte start van je dag. Het was een nuttige en gezellige bijeenkomst, waar veel informatie gegeven werd over voeding en gezondheid. PostNL bedankt voor dit initiatief. Wie er niet bij was heeft echt iets gemist.”
Koos van Heertum, PostNL
“Het was inderdaad leuk en nuttig! Ik ben één van de postbezorgers die aanwezig waren bij de presentatie/ontbijt en de collega’s en ik vonden het geweldig en gezellig ook. Succes met uw volgende presentaties en alles, goed bezig met mensen helpen door eigen ervaring, vinden wij leuk!!”
Ankh Morpork, PostNL
“Geweldig om te zien dat men er echt mee aan de slag gaat! De zelfde dag nog gingen er verschillende whatsapp berichtjes rond in de team-App, waarin deelnemers de inhoud van hun ‘nieuwe boodschappenmandje’ met elkaar deelden”
Gerard, PostNL